Belastingen en aangifte

Bij Administratiekantoor LR verzorgen we al je belastingaangiftes. Of het nu gaat om inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, btw-aangifte of loonheffing, wij zorgen dat alles nauwkeurig en op tijd wordt ingediend.

Klanten geven ons

5.0

Onze diensten

Alles-in-één Belastingaangifte en Fiscale Regelingen voor Jouw Bedrijf

Bij Administratiekantoor LR regelen we al je belastingaangiftes, zodat jij je daar geen zorgen over hoeft te maken. We verzorgen zowel de inkomstenbelasting als de vennootschapsbelasting, en zorgen ervoor dat alles nauwkeurig en op tijd wordt ingediend. Ook de btw-aangifte en loonheffing nemen we voor onze rekening, zodat jij je kunt concentreren op je bedrijf.

We hebben ook kennis van specifieke regelingen zoals ICP-, OSS- en IOSS-regelingen. Daarnaast helpen we je met invoerbelastingen en zorgen we ervoor dat schenk-, erf- en overdrachtsbelastingen correct worden afgehandeld. Heb je te maken met migratie- of immigratieaangiftes? Ook dat regelen wij voor je.

Tot slot verzorgen we voorlopige aangiftes en aangiftes voor mensen die in het buitenland wonen of een wereldinkomen hebben. Zelfs de aangifte voor overleden mensen en hun nabestaanden nemen we voor onze rekening. Met onze hulp weet je zeker dat al je belastingzaken goed geregeld zijn.

Veelgestelde vragen

Wij kunnen de aangiftes voor zowel inkomstenbelasting als vennootschapsbelasting volledig voor je oppakken en fiscaal optimaliseren. Dit houdt in dat wij ervoor zorgen dat de aangiftes correct en volledig zijn, en dat we eventuele communicatie met de Belastingdienst afhandelen. Ook als je geen vaste klant bent, kunnen wij deze diensten eenmalig voor je uitvoeren. We zorgen ervoor dat je optimaal profiteert van belastingvoordelen en dat alles volgens de regels verloopt​​.

Voor jouw btw-aangifte hebben wij de volgende documenten nodig:

  • Inkoopfacturen
  • Verkoopfacturen
  • Overige administratie die relevant is voor de btw-aangifte

ICP (Intracommunautaire Prestaties), OSS (One Stop Shop), en IOSS (Import One Stop Shop) zijn regelingen voor de btw-aangifte bij internationale handel:

  • ICP-regeling: Voor het leveren van goederen of diensten binnen de EU zonder btw.
  • OSS-regeling: Voor bedrijven die digitale diensten of goederen binnen de EU verkopen en de drempel van €10.000 overschrijden, zodat ze via één aangifte de btw in alle lidstaten kunnen afdragen.
  • IOSS-regeling: Voor de import van goederen naar de EU, waarbij de btw bij de verkoop wordt afgedragen, wat administratieve lasten vermindert.

 

Deze regelingen zijn vooral nuttig voor e-commerce bedrijven die internationaal opereren​​.

Hoewel wij minder vaak te maken hebben met invoer-, schenk-, erf- en overdrachtsbelasting, kunnen wij deze zaken voor je regelen indien nodig. Wij zorgen ervoor dat alle benodigde formulieren correct worden ingevuld en tijdig worden ingediend, en we adviseren je over de beste manier om gebruik te maken van mogelijke belastingvoordelen. Als je specifieke vragen hebt of een aanvraag wilt doen, kunnen wij dat voor je onderzoeken en regelen​​.

Voor mensen die in het buitenland wonen of een wereldinkomen hebben, werken wij met migratie- of immigratiebiljetten. Deze aangiftes houden rekening met jouw wereldwijde inkomsten en de belastingverdragen die van toepassing zijn. Wij zorgen ervoor dat alle relevante inkomsten correct worden gerapporteerd en dat je geen dubbele belasting betaalt. Dit kan bijvoorbeeld van toepassing zijn voor expats, digitale nomaden, en ondernemers met internationale inkomsten​​.

Vrijblijvend kennismaken

Plan vandaag nog een vrijblijvend gesprek en ervaar onze persoonlijke aanpak en laagdrempelige communicatie voor jouw boekhouding.

Klanten geven ons

5.0

Wij doen de administratie al voor

Staat jouw bedrijf hier binnenkort ook tussen?

Contact via WhatsApp

Van maandag tot vrijdag 08:30 tot 17:00

Plan een vrijblijvend gesprek in