Salarisadministratie

Bij Administratiekantoor LR verzorgen we je volledige salarisadministratie. Van loonstroken en loonheffing tot digitaal inzicht en advisering, wij zorgen voor een efficiënte en nauwkeurige verwerking van je salarisadministratie.

Klanten geven ons

5.0

Onze diensten

Efficiënte en zorgeloze salarisadministratie voor jouw bedrijf

Bij Administratiekantoor LR regelen we je volledige salarisadministratie, zodat je daar geen omkijken naar hebt. We maken loonstroken voor je medewerkers en verzorgen de aangifte loonheffing. Alles wordt digitaal verwerkt, waardoor je makkelijk inzicht hebt in alle salarisgegevens en betalingen snel kunt regelen via iDEAL.

Daarnaast staan we klaar om je te adviseren en om vragen van je werknemers te beantwoorden. Of het nu gaat om uitleg over de loonstrook of vragen over verlof en vergoedingen, wij zorgen voor duidelijke antwoorden en oplossingen.

We controleren ook of alle juridische documenten kloppen, zodat je altijd voldoet aan de wet- en regelgeving. Met onze hulp verloopt je salarisadministratie soepel en efficiënt, en kun jij je concentreren op andere belangrijke zaken binnen je bedrijf.

Veelgestelde vragen

De loonstroken worden maandelijks gemaakt en verstuurd naar de medewerkers. Elke medewerker krijgt een eigen login waar hij zijn loonstroken en jaaropgaven kan inzien. Daarnaast heeft de ondernemer ook een eigen login om alles te kunnen bekijken en beheren​​.

Bij de digitale verwerking van de salarisadministratie krijgen zowel de medewerkers als de ondernemer toegang tot een online platform. De ondernemer kan via dit platform de loonaangiftes direct betalen met iDEAL. Dit zorgt voor een snelle en gemakkelijke afhandeling van de salarisbetalingen​​.

Wij kunnen verschillende vragen van werknemers beantwoorden, zoals vragen over hun loonstrook, jaaropgave, en arbeidsvoorwaarden. Als er complexere vragen zijn die juridische kennis vereisen, hebben wij contact met een arbeidsrechtenjurist die ook kan helpen. Dit zorgt ervoor dat werknemers altijd adequaat en snel geholpen kunnen worden​​.

Wij zorgen ervoor dat alle juridische documenten correct zijn door samen te werken met ervaren juristen. Deze juristen stellen de documenten op en controleren ze om te garanderen dat ze voldoen aan alle wettelijke eisen. Hierdoor kunnen onze klanten erop vertrouwen dat hun juridische documenten professioneel en juridisch waterdicht zijn​​.

De voordelen van het uitbesteden van jouw salarisadministratie aan ons kantoor zijn onder andere:

  1. Tijdbesparing: Wij nemen het gehele proces van je over, zodat jij je kunt concentreren op je kernactiviteiten.
  2. Expertise: Met onze kennis en ervaring zorgen wij ervoor dat de salarisadministratie altijd correct en up-to-date is.
  3. Kostenbesparing: Voor een vast bedrag per maand per werknemer (bijvoorbeeld €15) krijg je volledige ontzorging zonder verborgen kosten.
  4. Juridische ondersteuning: Wij hebben contact met een arbeidsrechtenjurist voor complexe vragen en juridische zekerheid.
  5. Toegankelijkheid: Zowel jij als je werknemers hebben toegang tot een online platform voor inzage en beheer van loonstroken en jaaropgaven​​.

Vrijblijvend kennismaken

Plan vandaag nog een vrijblijvend gesprek en ervaar onze persoonlijke aanpak en laagdrempelige communicatie voor jouw boekhouding.

Klanten geven ons

5.0

Wij doen de administratie al voor

Staat jouw bedrijf hier binnenkort ook tussen?

Contact via WhatsApp

Van maandag tot vrijdag 08:30 tot 17:00

Plan een vrijblijvend gesprek in